Kuriozitete

9 fotografitë më të rralla në histori (FOTO)

Shumë pak nga ju keni hasur në këto fotografi më parë.

Këto janë shumë të rralla dhe kanë mbetur në histori.

Pos që janë të rralla, e kanë edhe rëndësinë e vet.

Shikojeni më poshtë listën e 9 fotografive historike që lajmi.net e sjellë për ju.

1. Tavolina e Ajnshtajnit e cila është fotografuar vetëm një ditë pas vdekjes së tij

11_1451318757-7104111

 

2. ‘Gadget’, bomba e parë atomike

2_1451318796-9258479

3. Qeni i Gjeneralit S.Patton në ditën e vdekjes së tij me 21 dhjetor të vitit 1945

3_1451318836-7590698

4. Brenda dhomës së kontrollit të nëndetëses gjermane UB-110 në vitin 1918

4_1451318884-7407762

5. Një politikan nga Filipinet i quajtur Reynaldo Dagsa e kishte fotografuar vrasësin e tij…

5_1451318935-7556903

6. Ekzekutimi i komunistit gjerman në Munih, 1919

6_1451318980-5446770

7. Testimi i një jeleku anti-plumb në vitin 1923

7_1451319026-9582584

8. Hebreu i fundit në Vinnitsa, 1941

8_1451319069-1256659

9. Puthja 2800 vjeçare

9_1451319124-3417264