Thënie të mençura

Këto këshilla për jetë i shkruajti një 90 vjeçare

Shkruar nga Faktoman

Këto këshilla jetësore i ka shkruajtur gruaja 90 vjeçare e quajtur Regina Brett

Çdo kush mund të marrë mësime të dobishme për jetë nga kjo listë e fjalëve të Brett.
Brett shkruan:

1.Jeta nuk është e drejtë por është e mirë.

2.Kur dyshoni ndjekeni hapin e dytë më të vogël.

3.Jeta është e shkurtë për të mos u kënaqur me të.

4.Puna nuk do të kujdeset për ju kur të sëmureni, familja dhe shokët do të kujdesen.

5.Mos blej gjëra që nuk keni nevojë për to.

6.Juve nuk ju duhet të fitoni çdo argument, bëhuni i sinqertë me jetën tuaj.

7.Qaj me bashkë me dikë, është më mirë se të qash vetë.

8.Ruaji gjërat që ju duhen.

9.Mos u shqetësoni nëse qajnë fëmijët tuaj.

10.Mos e krahasoni jetën tuaj me të tjerëve, ju nuk e dini nëpër qka kanë kaluar ata.

11.Nëse lidhja juaj është sekrete ju nuk duhet të jeni pjesë e saj.

12.Zoti nuk do të ju injorojë kurrë.

13.Frymo thellë, qju qetëson mendjen.

14.Qkado që nuk ju vret me të vërtetë ju bën më të fortë.

15.Kurrë nuk është vonë për tu bërë i lumtur, e gjithë lumturia varet nga ju.

16.Mos i ruaj gjërat për raste special, çdo ditë është special.