Bota Kuriozitete

Ndryshimi i pabesueshëm i qyteteve më të njohura në botë

Shkruar nga Faktoman

Duket se koha po vrapon çdo herë e më shpejt çdo vit.

Dhe çdo herë e më shumë po ndryshojnë gjërat në vendet ku jetojmë – së bashku me botën përreth nesh e cila evoluon aq shpejt sa që na lë të habitur.

Në fotografitë që do t’i gjeni më poshtë ju do t’i shihni disa prej qyteteve më të mëdha në botë, të cilat dukeshin krejtësisht ndryshe vetëm disa vite më parë.

Singapori: 1960 vs tani

 

Hong Kongu: 1960 vs tani

 

Fortaleza, Brazil: 1980 vs tani

 

Shangai, Kinë: 1990 vs tani

 

Toronto, Kanada: 1930 vs tani

 

Seul, Koreja e Jugut: 1950 vs tani

 

Nairobi, Kenia: 1960 vs tani

 

Pekin, Kinë: 1940 vs tani

 

Melburn, Australi: 1920 vs tani

 

Dubai: 1980 vs tani