Fakte

6 Fakte për Jennifer López

Shkruar nga Faktoman

Jennifer Lopez është një aktore, këngëtare, dizajnere, grua biznesi, nënë dhe zotëron shumë aftësi tjera.

Lopez është ndër personazhet më të famshme hollivudiane në profesionin e saj dhe në mesin e më të përfolurave për jetën e saj private.

Faktoman ka përzgjdhur disa fakte nga jeta e saj, si profesionale ashtu edhe private:

1. Jennifer Lopez e ka shfaqur talentin e saj artistik qysh në moshën 5 vjeçare.

2. Zëri i saj u përdor në filmin e animuar “Antz” në vitin 1998

3. Është aktorja dhe këngëtarja e vetme e cila brenda një jave ka pasur albumin më të shitur dhe filmin më të shikuar.

4. Ajo nuk e preferon alkoolin dhe duhani.

5.  Ëndrra e saj ka qenë të bëhet avokate.

6. Fotografia e parë me fëmijët e saj është shitur për 6 milionë dollarë.