Fakte

10 Fakte të çuditshme për disa persona të famshëm

Shkruar nga Faktoman

Secili person i famshëm ka dhe sekrete për të cilat kanë dëgjuar shumë pak njerëz. Ju zbulojmë në vijim disa prej tyre…

1. Elvis Presley ishte biond. Ai filloi t’i ngjyroste flokët, me ngjyrë të zezë, në kohën kur kishte filluar të merrej seriozisht me muzikë.   

2. Thuhet se Steve Jobs vendoste shputat e këmbëve në tualetet e kompanisë së tij Apple, në mënyrë që të zvogëlonte stresin.

 

3. Justin Timberlake dhe Ryan Gosling kanë jetuar bashkë derisa merrnin pjesë në xhirimin e emisionit “Mickey Mouse Clubhouse”.

 

4. Natalie Portman ka ndjekur universitetin Ivy League, ku ka realizuar dy studime që janë botuar në revistat shkencore.

 

5. Steve Buscemi para se të bëhej aktor ishte zjarrfikës. Ai madje ishte lajmëruar vullnetar gjatë sulmeve të 9 shtatorit në SHBA.

 

6. Leighton Meester ka lindur në burg. Atëbotë, nëna e saj vuante dënimin për kontrabandim.

 

7. Kur ishte 20-vjeç, Bill Murray ishte arrestuar sepse kishte tentuar të kontrabandonte në aeroplan 4.5 kg marihuanë.  

 

8. Filmi i parë i Sylvester Stallone-t ishte film pornograffik dhe titullohej, “The Party at Kitty and Stud’s’’.

 

9. Johny Depp vuan nga coulrofobia, frika e papërshkrueshme nga palaçot.

 

10. Vin Diesel është anagram i shprehjes “unë marrë jetët” (I take lives).