Kuriozitete

Vendet të cilat janë shumë të mrekullueshme për të ‘qenë’ reale (FOTO)

Shkruar nga Faktoman

Vendet e mëposhtme janë padyshim disa nga më të mrekullueshmet dhe fantastiket në planet. Ato duken si ilustrime nga përrallat, duke ju joshur me përsosmërinë e tyre.

Këto fotografi, janë reale por  natyra ka bërë që ato të duken si surreale.

Pasi t’i shikoni do të pyesni veten: cilin vend ta vizitoj së pari?

—-

Reine, Norvegji

 —-

Toskana, Itali

 —-

Zermatt, Zvicër

 —

Vang Vieng, Laos

 —

Moselle, Gjermani

 —

Kakortok, Greenland

 —

Qarku Yangshuo, Kinë

 —

Burano, Itali

 —

Gasadalur, Ishujt Faroe

Bled, Sllovenia