Fakte

Liqenet dhe Lumenjtë më të çuditshëm në Botë

Shkruar nga Faktoman

Ato që nuk janë bërë nga rastësia, në shumicën e rasteve fshehin ndonjë mesazh të veçantë përveç frymëzimit për krijimin e tyre. Por sigurisht kanë një kombinim shumë prefekt që i bënë sa të bukur aq edhe tërheqës për syrin. Kurse për ato që janë krijuar rastësisht shumë mendojnë se ato mund të fshehin ndonjë mesazh, por me sa duket kjo është një shaka e natyrës. Gjithsesi, në këtë artikull me liqenet dhe lumenjtë më të çuditshëm në botë ne do ju paraqesim 10 imazhe me liqene dhe lumenj që gjendet në disa vende të botës.

1. Liqeni në formë zëmre në Kerala të Indisë.

2. Liqeni në formë A

3. Liqeni Schulensmeer në Belgjik në formë pistolete.

4. Liqeni McKinley në Alaska.

5. Liqeni në Sao Paolo të Brazilit.

6. Liqeni në formë njeriu, ndoshta në Angli.

7. Liqeni në formë patkoi në Kanada.

8. Lumi në Fisheating Creek në Florida, Amerik.

9. Lumi në formë patkoi në Arizona, Amerik.

10. Liqeni në formë zëmre në Koren e Jugut.