Kuriozitete

11 pyetjet personale që gjithmonë duhet ti bëni gjatë takimit të parë

Shkruar nga Faktoman

Ka dy mënyra për ta kaluar takimin a parë: Ta kalosh atë me shumë gjakëftohtësi, ose ta marrësh shumë seriozisht. Nëse jani nga ata që e merrni seriozisht, është e sigurt se ju do bëni shumë pyetje personale. Ekspertet e lidhjeve, tregojnë se cilat pyetje duhet të bëni në takimin e parë që të mund ta njihni sa më shumë tjetrin. Më poshtë mund të lexoni pyetjet…

1. Si ia dilni mbanë duke jetuar së bashku me prindërit?

2. A i ndajmë të njejtat prioritete dhe interesa së bashku?

3. Çfarë është ajo që dëshironi?

4. Mos vallë takoheni edhe me dikë tjetër vërdallë?

5. Si e kaloni kohën e lirë për t’u argëtuar?

6. A keni ndonjë qen?

7. Si mund ta gjeni kënaqësinë shpirtërore apo përmbushjen emocionale?

8. Për çfarë jeni më së shumti krenar?

9. Cila është historia juaj për martesën?

10. A i doni fëmijët?

11. Çfarë nënkupton lumturia për ju?