Kuriozitete

Qyteti ku Bashkia ta ndërton shtëpinë e ku nuk ka fare polici

Shkruar nga Faktoman

Marinaleda është një qytet që gjendet në pjesën jugore të Spanjës, me një sipërfaqe prej 25 kilometra katrorë.

Ky vend është ndër qytetet më ideale për të jetuar.

Thuhet se aty Bashkia ta ndërton falas shtëpinë, nuk ka të papunë dhe rrogat fillojnë nga 1.200 euro.

Stërvitjet po ashtu janë pa pagesë në të gjitha stadiumet, nuk ka polici dhe interneti është pa pagesë në gjithë qytetin!

Më poshtë keni pamje të këtij vendi që secili do të donte të jetonte në të.

Casares White town Andalucia Costa del Sol Spain