Kuriozitete

Femrat 40-vjeçare janë më tërheqëse se 20-vjeçaret?

Shkruar nga Faktoman

Mosha është një temë që diskutohet gjithmonë.
Në këtë artikull ju sjell disa arsye pse femrat 40-vjeçare janë më të preferuara nga meshkujt në krahasim me vajzat 20-vjeçare. Edhe pse në fillim të shkon mendja, sa më e re aq më e freskët, ekspertët sqarojnë pse ky arsyetim nuk qëndron në shumicën e rasteve.

1. Nuk e kanë problem seksin
Përvoja e tyre seksuale i jep fuqi dhe i bën tërheqëse në sytë e meshkujve. Femat në këtë moshë nuk e kanë problem angazhimin në lidhje dhe nuk synojnë shumë ta kenë në shumicën e kohës pranë një mashkull që ajo ka kryer marrëdhënie. Ndërsa 20-vjeçaret janë më emocionale dhe bëhen të bezdisshme për meshkujt.
2. Janë në formë të mirë fizike
Në këtë moshë, sipas Intv.al femrat 40-vjeçare kanë arritur gjërat më kryesore në jetë dhe fokusohen ta mbajnë veten e tyre sa më mirë. Eleganca dhe sharmi që ato kanë është më tërheqës për meshkujt, se femrat 20-vjeçare që ende janë në kërkim të gjërave që pëlqejnë.
3. Janë të pavarura ekonomikisht
Edhe pse tradita e vjetër thotë se meshkujt duhet të paguajnë shumicën e shpenzimeve, kohët e fundit kjo gjë po ndryshon. Intv.al shton se femrat 40-vjeçare kanë krijuar një stabilitet ekonomik dhe ndihen të sigurta për të ardhmen e tyre. Ekspertët thonë se këtë gjë, meshkujt e vlerësojnë te një femër.
4. Mund të diskutojnë për shumë gjëra
Një pjesë tjetër e rëndësishme për meshkujt është edhe mënyra si një femër shprehet në një bisedë. Femrat 40-vjeçare ju japin mundësinë të diskutoni për tema të ndryshme, pasi kanë më shumë informacion se femrat më të reja në moshë.