Kuriozitete

Nëse ecni kështu, tregon shumë për karakterin tuaj

Shkruar nga Faktoman

Çdo zgjedhje që bëni, pa dyshim që tregon diçka rreth karakterit tuaj dhe mendimeve të brendshme, transmeton arbresh.info.

Kërkuesit kanë arritur të zbulojnë se në e shfaqim një pjesë të personalitetit tonë edhe përmes veshjes dhe mënyrës së të ecurit që bëjmë.

Ata që ecin shpejt – janë tipa ekstrovert dhe të hapur për eksperienca të reja

Ata që ecin ngadalë – janë tipa më neurotik dhe të mbyllur në vetvete.

Përveç kësaj është vërejtur që shpejtësia tregon edhe vetëbesim apo mungesë të vetëbesimit dhe ndrojtje.

Ecja me duar në gjepa tregon shkujdesje dhe mendjemadhësi.

Studimi është bërë në një periudhë të gjatë kohore duke vëzhguar një numër të madh subjektesh.