Femra

7 ide gjeniale që secila femër duhet t’i dijë

Shkruar nga Faktoman

Kurrë mos lejoni që lapsi juaj për theksimin e vetullave t’ju vonojë për punë Bëni që grimi i syve të zgjatë më shumë në mënyrë që “eyelineri” juaj të përshtatet me hijen e syve. Së pari, shëroni sytë tuaj, e më pas lehtë formoni hijen e syve në majë që lajneri të qëndrojë në vend.

Përdorni lapsin e syve si udhërrëfyes për lajnerë të lëngshëm Nëse dora juaj nuk është mjaftueshëm precize për “eyeliner” të lëngshëm, përfundoni së pari me sytë e më pas vendosni shtresën e lëngshme. Bëni një hije të syve me më pak pigmente, duke mbuluar qepallat me një “eyeliner” të bardhë Kjo në masë të madhe do të ndihmojë që ta anuloni ngjyrën e lëkurës suaj, duke krijuar një bazë për hije dhe duke krijuar nuancën e duhur të ngjyrës. Krijoni “eyelinerin” tuaj të zakonshëm me një brushë të lagësht për hije të syve Brusha e lagur do të errësojë pigmentet për një nuancë dhe do të krijojë një dukje të mprehtë sikurse lapsi.

Nëse keni qerpikë të pjerrtë, përdorni xhel ose laps të lëngshëm për ta krijuar linjën e përsosur Nëse qerpikët tuaj e fshehin “eyelinerin”, provoni ta vizatoni një linjë harkore mbi linjën e qerpikëve, shumë më të hollë sesa që ju mendoni.

Kur t’i hapni sytë, do të keni linja dhe madhësi perfektse. Përdorni “eyeliner” të bardhë si theksues për një ngritje të syve Krijoni një linjë përfundi dhe mbi linjën e vetullave dhe një lajner të bardhë dhe të hollë, dhe më pas e fshini me një sfungjer për t’i definuar vetullat tuaja. Përgatiteni vetë xhelin tuaj duke e ngrohur majën e lapsit me shkrepëse Mbani majën e lapsin pikërisht mbi zjarrin e shkepëzës për disa sekonda dhe më pas e testoni lapsin në dorën tuaj para se ta provoni në sytë tuaj.