Kuriozitete

5 gjëra që duhet të dini para se t’i vendosni emrin foshnjës suaj

Shkruar nga Faktoman

Shumë prindër mendohen shumë gjatë para se t’i vënë një emër foshnjës së tyre, por para së gjithash duhet edhe të dini më shumë rreth emrave.

Më poshtë ju sjellim gjërat të rëndësishme që duhet t’i dini para se t’i vëni një emër të vogëlit

Emri është shumë popullor

Zakonisht, disa emra janë shumë prezent në një vend të caktuar, dhe kjo bënë që sapo dëgjoni emrin e foshnjës tuaj dikund tjetër, ndiheni sikur dëgjoni kudo emrin e saj.

Është një ankesë që bëjnë të tjerët, se nuk e kanë dëgjuar një emër të caktuar, prandaj është me rëndësi që ata të kuptojnë emrin e foshnjës suaj.

Familja do të mësojë ta dojë këtë emër

Ju mund të merrni një shtytje të madhe, nëse idetë për emrin e bebes i thoni me zë të lartë, që të konsultoheni me antarët e familjes suaj.

Kultura e popullit mund të ndryshojë gjithçka

Le të themi se e ke zgjedhur emrin e përsosur, por ai emër mund të nënkuptojë një imazh të caktuar që mund të jetë pengesë për ju.

Emri mund të mos përshtatet personalitetit të foshnjës

Prandaj është e rëndësishme, që emrin e foshnjës suaj ta vëni pas lindjes në spital, edhe pse nuk e dini për personalitetin e bebes suaj.

Emrat e zakonshëm mund të jenë problematikë

Për disa njerëz, sa më i pazakontë të jetë emri, është më lehtë për ta dalluar atë nga fëmijët e tjerë.

Prandaj, ka shumë gjasa që njerëzit t’i shkurtojnë emrin e foshnjës suaj.