Uncategorized

Burri na keqtrajton mua dhe djalin, më tregoni çfarë të bëj

Shkruar nga Faktoman

Historia e trishtë e një femre

Burri im më bën të ndihem shumë keq. Ai më detyron të bëj gjëra që nuk dua, dhe përsëri nuk mund t’ia them si ndihem.

Ai është një mbizotërues dhe nuk më lejon të flas me askënd. Ai është aq kontrollues saqë më tregon se çfarë të vesh edhe kur shkoj në market. Nëse ai bën nj punë të vogël në shtëpi, pret që ta dekoroj me medalje. Ai është 36 vjeçar ndërsa unë 32 dhe kemi një djalë nga martesa jonë.

Ai më dërgoi mua dhe djalin të jetojmë në mal ku nuk kemi as miq. Madje as djali nuk ka dikë që të luajë.

Burri punon jashtë vendit dhe në shtëpi vjen çdo tre muaj dhe qëndron vetëm katër ditë.

Ai mbanë paratë e veta ndërsa unë detyrohem të mbaj veten dhe djalin. Shpresoj se ai do e lexojë këtë dhe ta kuptojë sjelljen e tmerrshme që po e bën.

Këshilla e psikologes:

Burri juaj është dhunues abuziv. Nuk ka gjasa që ai të ndryshojë dhe situata vetëm sa do të rëndohet. Kjo sjellje e tij do e dëmtojë edhe djalin tuaj.

Përfundojeni këtë marrëdhënie sa nuk është bërë vonë.