Kuriozitete

Ura e frikshme nga xhami

Shkruar nga Faktoman

Ekziston një urë e xhamit në malin e Tainmenit në Kinë, me një lartësi të jashtëzakonshme.
Mediat raportojnë se një numër i madh i vizitorëve kanë qenë kureshtarë për të kaluar nëpër këtë rrugë, e cila të ngjallë frikë.

Kjo urë është e gjatë 430 metra dhe mban mbi 800 njerëz, në kanionin e madh të Zhagziazie.

Më poshtë gjeni foto dhe video të kësaj rruge dhe vizitorëve të frikësuar.