Uncategorized

Njihuni me qytetin në të cilin të gjithë banorët jetojnë në një ndërtesë

Shkruar nga Faktoman

Whittier është qyteti në Alaska në të cilin të gjithë banorët jetojnë në një ndërtesë

Banorët e këtij qyteti kanë të gjitha gjërat që duhen, dhe sipas tyre, nuk kanë nevojë të dalin nga ndërtesa për javë të tëra sepse kanë gjithçka që duhet.

Whittier është qytet i vogël, si dhe numri i banorëve të regjistruar në këtë zonë është 220. Ata gjithçka ndajnë bashkë, janë aty çdo herë për njëri tjetrin.

Shikoni videon për t’u informuar më shumë.