Gjithashtu edhe GS7 mund të kapi foto deri në 12 megapixel me kamerën e tij të pasme dhe 5 megapixel me kamerën përpara

Të dy smartphone-ët kanë bërë përmirësime në bërjen e fotove me ndriçim të ulët.

Të dy smartphone-ët gjithashtu xhirojnë video 4K.

Bateria:

• Mund të flasësh deri në 14 orë me iPhone 7

• Por me GS7 mund të flasësh deri në 28 orë

Kufjet:

Apple ka bërë një ndryshim të madh duke eleminuar fishin e kufjeve të iPhone 7.

Ndërsa Samsung ka ruajtur kufjet me fish në GS7.

Përdoruesit e iPhone 7 mund të pëdorin një kokë dalëse për të lidhur kufjet e tyre të vjetra ose të harxhojnë më shumë para për kufjet me wireless. Këto të fundit quhen “Airpods” dhe Apple po i shet për $159.