Kuriozitete Lajme

Labi mbledh 200 mijë euro për shërimin e 3-vjeçarit

Shkruar nga Faktoman

Falë iniciativës së këngëtarit të mirënjohur Labinot Tahiri, është siguruar shuma e kërkuar për shërimin e vogëlushit 3- vjeçar.

Besim Kurtolli nga Podujeva ka probleme të mëdha shëndetësore dhe ka nevojë për transplant të veshkave.

Shumë njerëz me vullnet të mirë kanë kontribuar me shuma të ndryshme të parave për shërimin e Kurtollit.