Fakte

Cristiano Ronaldo financoi edukimin e një 7-vjeçari…

Cristiano Ronaldo financoi edukimin e një 7-vjeçari të mbijetuar në cunamin e vitit 2004 në Indonezi.

Ai u gjet i veshur me fanellë portugeze. Djali u rrit dhe u bë lojtar futbolli dhe nënshkroi për Sportingun e Lisbonës
në vitin 2015. Emri i tij është ‘‘Martunis‘‘

ronaldo

martunis4-1435851215-800