Fakte

A jeni person “normal”? 7 Fakte që ju bëjnë të jeni ndryshe

Shkruar nga Faktoman
Nga shtatë miliardë njerëz në botë, është interesante të jesh më ndryshe dhe më i veçantë se të tjerët.

“AsapScience” ka publikuar një listë prej 7 gjërash të cilat në qoftë se i posedoni, atëherë ju nuk jeni një person si gjithë të tjerët

1. A mund ta rrokullisni gjuhën?

Në qoftë se ju arrini ta rrokullisni gjuhën tuaj, atëherë jeni person më ndryshe nga të tjerët.

2. Keni flokë të kuqe? 

Vetëm 0.5 për qind e popullsisë në botë kanë flokë me ngjyrë të kuqe.

3. Ju kanë dalur dhëmbët e pjekurisë?

Mbi 65 për qind e njerëzve në botë, i kanë hequr dhëmbët e pjekurisë dhe nëse ju ende i keni ose në qoftë se nuk ju kanë dalur ende, atëherë jeni person më i veçantë.

4. Jeni majtak(mëngjarash)?

Sipas LiveScience, vetëm 15 për qind e popullsisë së botës janë mëngjarash.

5. A jeni i martuar?

Nëse ende nuk keni vënë unazë, atëherë ju jeni person paksa më i veçantë, ngase katër në pesë të rritur në botë, janë të martuar.

6. Keni lindur në muajin shkurt?

Shkurti është muaji me më së paku lindje në botë. Shumica e njerëzve lindin në gusht dhe shtator.

7. Pini qumësht? 

Rreth 75 për qind e njerëzve në botë nuk janë në gjendje të konsumojnë qumësht për shkak të intolerancës ndaj laktozës, ndërsa nëse ju mund të pini, atëherë jeni më ndryshe.