Fakte

10 vendet më të shtrenjta për të jetuar

Shkruar nga Faktoman

Në rast se doni të dini se cilat janë vendet më të shtrenjta në botë për të jetuar, më poshtë keni të renditura këto 10 vende me çmimet më të larta. Ky informacion është i mbledhur dhe përpiluar mbi bazën e vlerës së 50 shërbimeve apo produkteve të 120 vendeve të botës.

1. Bermuda

 

2. Zvicra

 

3. Hong Kong

 

4. Islanda

 

5. Singapori

 

6. Norvegjia

 

7. Bahamas

 

8. Emiratet e Bashkuara

 

9. Qatar

 

10. Luksemburgu