Fakte Femra

8 arsyet përse femrat e forta e gjejnë me vështirësi dashurinë

Shkruar nga Faktoman

Ju mund të mendoni se gratë e forta e kanë të lehtë ta gjejnë dashurinë e vërtetë, por në fakt, gjërat janë krejt ndryshe. Gratë e forta nuk janë të pathyeshme.

Ato kanë ndjeshmëritë dhe pikat e tyre të dobëta.

Ja, 8 arsye pse është e vështirë për gratë e forta të gjejnë dashurinë:

1- Shumica e burrave kanë frikë nga gratë e forta.

Madje, mund të themi se ata lëndohen nëse kanë pranë një grua të fortë. Kjo mund t’i “dobësojë” idenë që kanë për burrërinë.

2- Gratë e forta janë ndonjëherë shumë përzgjedhëse.

Gratë me personalitet të fortë shpesh studiojnë dhe përzgjedhin boll kur vjen puna për të zgjedhur burrin ideal, për shkak të besimit që kanë tek vlerat e tyre ose edhe për shkak të pasigurive se duhet patjetër të gjejnë “njeriun perfekt”.

3- Gratë e forta nuk kanë frikë të qëndrojnë vetëm.

Gratë e forta e dinë se ç’duan dhe nuk do të thyhen për asgjë më pak. Ato e dinë rëndësinë e të qenit të vërtetë me veten.

4- Gratë e forta nuk kanë frikë të thonë të vërtetën.

Ato nuk kanë frikë të thonë çfarë bënë gabim ose mirë.

5- Gratë e forta nuk ia lejojnë vetes të jenë opsionale.

Gratë e forta nuk do të pranojnë kurrë të jenë opsionale, duke qenë pjesë e një tufe grash me të cilat mund të dalë një burrë.

6- Gratë e forta i japin rëndësi mendjes, më shumë sesa bukurisë.

Ato gjithashtu janë më të tërhequra kundrejt burrave të zgjuar sesa të pashëm.

7- Gratë e forta nuk gjejnë lumturi në “gjërat e lehta”.

Ato gjejnë lumturi tek gjithçka që ato mund të projektojnë seriozitet dhe qëndrueshmëri.

8- Gratë e forta kanë tendencën t’u japin nga forca e tyre atyre që duan.

Kur duan, këto gra e adaptojnë menjëherë personin tjetër sipas identitetit të tyre të fortë.