Kuriozitete

Produkti shtëpiak që e eliminon barin e padëshiruar në betonin e shtëpisë

Shkruar nga Faktoman

Sprejin përdoreni vetëm në bimët që dëshironi t’i eliminoni dhe mbajeni larg barit apo bimëve tjera që dëshironi të mbijetojnë.

Përbërësit:

– 3.7 litra uthull të bardhë

– Shishe spreji

Vetëm e mbushni shishen e sprejit me uthullën e bardhë dhe i spërkatni direkt fijet e barit të padëshiruara që kanë dalë në betonin tuaj, transmeton Telegrafi.

Për bimë më agresive mund ta përdorni edhe këtë recetën tjetër:

Përbërësit:

– 3.7 litra uthull të bardhë

– Dy gota kripë Epsom

– ¼ gotës sapun për pastrimin e pjatave

– Shishe të sprejit

Shishen e sprejit e mbushni me përbërësit e lartcekur, e shkundni apo përzieni dhe i spërkatni direkt bimët e padëshiruara.

Mbani mend që assesi nuk duhet t’i spërkatni lulet e bukura me këto produkte!