Femra Kuriozitete

Genjeshtrat që meshkujt thonë që në takimin e parë

Shkruar nga Faktoman

Mire është te mos iu besoni shume atyre qe meshkujt iu thonë ne takimin e pare. Sipas nje studimi britanik, 75% e tyre gënjejnë për te impresionuar “pretendenten”.

Ne takimin e pare meshkujt gënjejnë kryesisht për paratë qe fitojnë, për karrierën, numrin e lidhjeve qe kane pasur dhe për faktin se jetojnë ende me prindërit. Një mashkull ne dy pranon se do i pranoje kërkesat dhe do plotësoje interesat e partneres vetëm qe t’i pëlqejë asaj me shume. 18% e te pyeturve janë lëvduar se shkonin ne palestër për forma me te mira trupore, kur ndërkohë kjo nuk ishte e vërtete.

Nga ana tjetër, çereku i britanikeve (dhe mbase jo vetëm) nuk hezitojnë te gënjejnë edhe për statusin e tyre sentimental, divorcin apo fëmijët. “Ajo çka është me interesante është te shohësh këta meshkuj te presin qe ajo te cilen kane përballë t’iu thotë te vërtetat për veten. Me pak fjale ne takimin e pare as njeri dhe as tjetri nuk tregohet plotësosh i sinqerte” – thotë një nga përgjegjësit e sondazhit.