Fakte

10 Veturat më të shtrenjta të vitit 2017 (Foto)

Shkruar nga Faktoman

Gjatë viteve të fundit janë prodhuar shumë vetura elegante, të bukura dhe shumë të shpejta, por disa prej tyre janë vërtet edhe shumë të shtrenjta.

Për shumë njerëz nuk është problem çmimi i veturës, por pamja dhe specifikat e saj.

Më poshtë mund t’i shihni dhjetë veturat më të shtrenjta të vitit 2017, të cilat janë përzgjedhur nga revista e famshme ‘Forbes’.

10. Apollo Arrow – 1,100,000 $

9. Mazzanti Evantra Millecavalli – 1,200,000 $

8. Ferrari LaFerrari Aptera – 1,400,000 $

7. Arash AF10 Hybrid – 1,500,000 $

6. Zenvo TS1 – 1,800,000 $

5. Koenigsegg Regera – 1,900,000 $

4. Bugatti Chiron – 2,700,000 $

3. Pagani Huayra BC – 2,800,000 $

2. Lykan Hypersport – 3,400,000 $

1. Aston Martin AM-RB 001 – 3,900,000 $

Gjithashtu mund të lexoni: