Kuriozitete

Si të zbuloni nëse dikush u ka bërë ‘block’ në WhatsApp

Shkruar nga Faktoman

WhatsApp është një nga aplikacionet më të përdorura në botë. Ashtu si dhe në shumë rrjete të tjera sociale edhe këtu ekziston mundësia për t’i bërë “block” dikujt.

Por si mund ta zbuloni se dikush ju ka bllokuar në WhatsApp?

Nëse nuk shikoni dot herën e fundit kur personi ka hyrë Online.

Nëse nuk shihni përditësim të fotos së profilit.

Nëse nuk i telefononi dot përmes WhatsApp-it.

Nëse mesazhet që i dërgoni marrin vetëm një tik.

Përveç këtyre ekzistojnë dhe dy rrugë të tjera që vërtetojnë se dikush u ka bërë ‘block’.

Ato janë kur nuk mund ta përfshini dikë në grup diskutimi apo kur e kontrolli me një tjetër telefon shihni tjetër profil dhe kur i dërgoni mesazh ka dy konfirmime.

Në qoftë se janë të gjithë këto, atëherë ka shumë mundësi që personi në fjalë t’u ketë bërë ‘block’.