Fakte

7 Fakte interesante rreth lidhjeve

Shkruar nga Faktoman

Në një kohë të teknologjisë dhe të komunikimit masiv gjeja më e thjeshtë është komplikuar qa shumë sa kemi harruar edhe gjërat bë bazike, transmeton faktoman.com

1- Sa më shumë kohë që kaloni me partnerin para se të martoheni ka më shumë shans që kjo martesë të mos përfundojë në divorc.

2- Lumturia e vajzës është çelësi i një lidhjeje të suksesshme.

3- Nuk ka asnjë studim apo korrelacion që thotë se shenjat astrologjike kanë lidhje me pëlqimin ndaj tjetrit.

4- Në Islandë ka një aplikacion që ju ndalon të kaloni me dikë që e keni kushëri apo të afërm.

5- Ngjyra e kuqe i bënë njerëzit të tërhiqen më shumë nga ju.

6- Para se Youtube të shërbente për video ka qenë aplikacion për të gjetur partner.

7- Meshkujt janë zakonisht të parët që thonë “Të dashuroj”