Kuriozitete Shëndet

Vendi në të cilin keni LYTH zbulon se çfarë është jeta juaj

Shkruar nga Faktoman

Ka diçka të veçantë, nganjëherë madje edhe seksi në lytha, mirëpo, sipas disa besimeve, pozita e tyre ka kuptim specifik dhe zbulon shumëçka për ne.

Qëndroni para pasqyrës, transmeton faktoman.com, shikoni mirë trupin tuaj dhe mësoni se çfarë domethënie ka lokacioni i lythave për personalitetin tuaj:

Buza e sipërme
Dëshironi të kënaqeni me ushqim, pije dhe gardërobë moderne. Është shumë me rëndësi se si dukeni, sepse kjo është njëra ndër ngjarjet kyç për shkak të të cilave jeni të popullarizuar në shoqëri.

Ashti i tëmblave
Personat të cilët kanë lytha në këtë vend, nëse tashmë nuk kanë pasur, do të kenë rastin që të udhëtojnë shumë gjatë jetës, pa marrë parasysh arsyet.

Në faqe
Lythat në faqe në shumicën e rasteve do të thonë ndonjë rast i mirë afarist apo rast për mbushullim dhe pasuri.

Në veshë
Lapra e veshit me lytha tregon personin e mirë, por nëse gjendet brenda dy veshëve, është shumë me ndikim, sepse lythi në atë vend shënon jetëgjatësinë.

Në hundë
Lythat në urën e hundës do të thonë fatkeqësi, ndërsa personi i cili i ka në majë të hundës zakonisht ka probleme dashurore.

Në qafë
Shumica kanë lytha në qafë, mund të thotë që i presin zhgënjime të mëdha në jetë ose kanë karakter të egër i cili pjesërisht është fajtor për to

Në shuplakë
Tërhiqni pasuri dhe parat kurrë nuk do të jenë problem për ju.

Në bark
Fati ju është në anën tuaj – nëse keni lytha në këtë vend ju presin jetë e plotë dhe plot kënaqësi.

Në shpinë
Shumë lytha në shpinë paraqesin barrë të rëndë në jetë, por edhe shumë punë. Do të keni dobi nga zelli juaj, por vetëm më vonë në jetë.

Në shputa
Jenë të dashur dhe të lindur që të dashuroni dhe t’i bëni njerëzit të lumtur.