Kuriozitete

Mësoni çka tregon skuqja në fytyrë për karakterin tuaj

Shkruar nga Faktoman

Skuqja e fytyrës mund të ndodhë në rastet kur jeni tepër në siklet, sidomos kur dikush e vë në dukje pamjen që keni marrë.
Sipas një studimi nga Ray Crozier, ekzistojnë disa avantazhe të vërtetuara shkencërisht për këta persona, me të cilat mund të krenohen.

1. Janë partnerë romantik. Studiuesit zbuluan se burrat dhe gratë që skuqen kanë nivel të lartë të monogamisë.

2. Studimi tregoi se personat që marrin pamje të kuqe, janë më tepër bujar.

3. Nëse jeni në mëdyshje se kujt duhet ti tregoni sekretin tuaj, shkoni te një person që skuqet se është tepër i besueshëm.

4. Skuqja bën që të mos keni kode për të fshehur një gabim apo për të gënjyer, pasi dukeni qartë nga ngjyra e faqeve.