Fakte

10 fakte interesante të cilat nuk i keni ditur

Shkruar nga Faktoman

Fakte interesante

A e keni ditur se gjatë autopsisë është vjedhur truri i Einstein, apo që nuk mund të bëni vetëvrasje duke mbajtur frymën?! Më poshtë po ju sjellim 10 kuriozitete.

1.Lewis Carroll autori i librit “Liza në botën e çudirave” ka dashur të martohet në moshën 31 vjeçare me një vajzë të quajtur Liza vetëm 11 vjeç.

2.Truri i Albert Einstein-it u vodh gjatë autopsisë.

3 .Në një muze në Spanjë gjenden dy skelet të dinozaurëve T-Rex duke bërë seks.

4.Delfinët janë të vetmet kafshë, të cilat pas njeriut kryejnë marrëdhënie seksuale edhe për qejf.

5.Vetëm peshkaqenët nuk sëmuren kurrë. Ata janë imunë ndaj çdo sëmundjeje, madje dhe ndaj kancerit.

6.Emri i plotë i kukullës Barbie është Barbara Millicent Roberts.

7.Një njeri e ka të pamundur të kryejë vetëvrasje duke mbajtur frymën.

8.“French Kiss” në Francë quhet “English Kiss”.

9.Qentë mund të bëjnë rreth 100 ekspresione fytyre të ndryshme.

10.Vetëm 20% të popullsisë u krijohen gropëza në faqe.