Argetohu Kuriozitete

Imazhet nga të cilat e keni të vështirë t’i hiqni sytë

Fotografi interesante, në situata të ndryshme.

Ndodhë të keni dëgjuar shprehjen “parajsë perfeksioniste”. Kjo shprehje përdoret më së shumti për të përshkruar një foto të diçkaje që është jashtëzakonisht simetrike dhe shpesh ndodh që rendi i përsosur nuk është bërë nga njerëzit, por nga natyra.
Më poshtë ju sjellim disa fotografi, që do t’i gëzojnë ata që nuk mund të quajnë veten perfeksionistë.