Kuriozitete

Çiftet që janë vërtet të dashuruar nuk postojnë foto të tyre në rrjetet sociale

Shkruar nga Faktoman

Çiftet që janë vërtet të dashuruar nuk postojnë foto të tyre në rrjetet sociale

Sipas një studimi mësohet se çiftet që janë vërtetë të dashuruar, nuk postojnë aq shpesh foto të tyre në rrejtet sociale.

Postimi gjithë atyre fotove tregon pasiguri në lidhjet e tyre, dhe zakonisht këta njerëz kërkojnë validim nga të huajt dhe të ashtuquajturit “miqtë e facebook-ut”.

Ka shumë gjasë që çiftet që postojnë shumë foto të tyre nuk janë vërtet të lumtur, gjithsesi kjo u jep atyre iluzionin e një lumturie të artificiale dhe iluzionin e lumturisë.