Kuriozitete

Shumë pak njerëz në botë kanë mundur ta gjejnë gabimin në këtë fotografi!

Shkruar nga Faktoman

Shikojeni fotografinë dhe mundohuni ta gjeni gabimin në këtë foto!
Të gjithë kanë të veshura xhinse dhe bluza: baba dhe djali të bardha, ndërkaq nëna dhe vajzat, rozë.

E gjitha është OK, vetëm një gjë nuk shkon.
A po e shihni se cila?

Vetëm 1% e njerëzve kanë arritur ta gjejnë gabimin!