Shëndet

Këto gjëra do ju ndryshojnë jetën

Shkruar nga Faktoman

Tensionet dhe stresi janë bërë pjesë e shumicës së njerëzve, qoftë nga trafiku i rënduar, çështjet në shtëpi apo edhe në punë.

Ekspozimi i vazhdueshëm ndaj stresit është i dëmshëm kur është fjala për shëndetin tuaj kështu që është e rëndësishme ta largoni atë sa më shpejt.

Për ta bërë këtë, ekzistojnë disa ushtrime dhe teknika të dobishme.

Ushtroni për të lehtësuar qafën tuaj

Yoga për stres dhe lehtësim ankthi

Mesazhoni kokën, sytë dhe duart

Bëni jetë të shëndetshme

Në raste serioze të stresit dhe ankthit, kërkoni ndihmë profesionale ose merrni ilaçe.